Individuele coaching

Persoonlijke ontwikkeling

In een serie van vijf tot acht gesprekken, gaan we aan de slag met persoonlijke effectiviteit, met jouw vragen en dilemma’s. Soms is het fijn om begeleiding te krijgen van een psycholoog die helpt met het formuleren van antwoorden, keuzes maken en/of in beweging komen.

Voorbeelden van coachingsvragen zijn:

  • Ik stel alles uit, kom aldoor in tijdnood, er ontstaat wrijving met collega’s en naasten. Hoe kan dit? en hoe ik leren minder uit te stellen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik de komende jaren tot mijn pensioen (weer) met plezier aan het werk ga en blijf?
  • Ik vind mijn werk heel leuk, zie allerlei kansen en mogelijkheden. Ik heb daardoor veel op mijn bord, kom eigenlijk niet aan rust toe. Hoe kan ik dat veranderen?
  • Ik heb te weinig te doen op mijn werk, verveel me, voel me nutteloos, waardoor ik passief wordt. Hoe doorbreek ik dit?   

Lees hieronder meer over individuele coaching

Info over individuele coaching

Wanneer kies je hiervoor? Als je al langer rondloopt met vragen en dilemma’s (rondom jouw functioneren) in je werk waar je zelf niet goed uitkomt.
Wat houdt het in? Individuele coaching bestaat doorgaans uit een serie van acht gesprekken. We staan stil bij ervaringen, gevoelens, achterliggende overtuigingen die jou belemmeren om je doel te behalen. We identificeren jouw sterke kanten, successen en hulpbronnen.
Wat levert het op? Een actieplan dat jou helpt om jouw doel te bereiken waarbij je gaat oefenen met gewenst gedrag. Door jouw sterke kanten meer in te zetten en successen te (h)erkennen, ontwikkel je jezelf, neem je regie en groei je in persoonlijke effectiviteit.
Hoe lang duurt het? Circa vier maanden.
Hoe meld ik me aan? Heb je belangstelling of vragen? Neem contact met mij op via de gegevens op de contactpagina.
Kosten: op offerte basis
Goed om te weten: afhankelijk van jouw vraag en wens werk ik met de Acceptance and Committment Therapy (ACT), Oplossingsgerichte en Cognitieve technieken, Mindfulness. De kosten van coaching worden soms (deels) vergoed door de werkgever. Informeer hiernaar. Meer over kosten en vergoeding